Logo [Lounakirjastot]
img-8882.jpg
 
 
 
 
  • In English
  • Suomeksi
 

LASTEN- JA NUORTEN PALVELUT TAMMELAN KIRJASTOSSA

Satutuokiot järjestetään Tammelan kirjastossa syyskuusta huhtikuuhun perjantaisin klo 10.00. Satutuokiot ovat kaikille lapsille avoimia tilaisuuksia vanhemman tai hoitajan seurassa.

Eskarit leikkivät vuoden kevätpuoliskolla kirjastoleikkiä. Kirjastoleikki opettaa leikin keinoin lapsille kirjastonkäyttöä ja lukemisen tärkeyttä.

Alakoululaisille käydään kirjavinkkaamassa säännöllisen aikataulun mukaan. Yläkoululaisten vinkkauksista lisätietoja kirjastosta. Järjestämme myös kirjailijavieraita sekä alakouluille että yläkouluun.

Yläkoulun seitsemännet luokat ovat lukukauden syyspuoliskolla tervetulleita tiedonhankinnan- ja kirjastonkäytön opetukseen.

Kaikki päiväkoti- ja koululaisryhmät ovat tervetulleita vierailulle kirjastoon. Ryhmille voidaan esitellä kirjastoa, sen palveluja ja materiaaleja. Luemme myös mielellämme tarinoita ja satuja halukkaille. Aina saa myös tulla lainaamaan hyvää lukemista tai muuta materiaalia esim. elokuvia, musiikkia, äänikirjoja, lehtiä ja pelejä. Jos ryhmä haluaa tulla vierailulle, kannattaa se sopia etukäteen. Lainaamassa ja palauttamassa aineistoa voi käydä kirjaston aukioloaikoina ilman ennakkoilmoitusta.

Ota yhteyttä!


tammelan.kirjasto @ tammela.fi
(03) 4120 451 / 050 380 9397

 
Sivua muokattu: 26.10.2018