Logo [Lounakirjastot]
kassit.jpg
 
 
 
 
  • In English
  • Suomeksi
 
Jennifer L. Holm: Jokilaakson ainoa tyttö

Jennifer L. Holm: Jokilaakson ainoa tyttö

Minusta Jokilaakson ainoa tyttö on hauska kirja, sillä se kertoo suomalaisesta tytöstä suomalaissiirtokunnassa, Amerikassa. Sen on kuitenkin kirjoittanut yhdysvaltalainen, jolla ei ole mitään yhteyksiä Suomeen. Kirjan päähenkilö, May Amelia Jacson, asuu pelkkien poikien ympäröimänä. Hänellä on kavereina pelkkiä poikia ja veljiä. Sen vuoksi May käyttäytyy usein epänaisellisesti, ja se tuo kirjaan pientä humoristisuutta. Kirja oli myös mukavaa vaihtelua muihin nuortenkirjoihin, sillä tässä kirjassa oli monia pieniä tapahtumia, sidottuna löyhään juoneen. Suosittelisin kirjaa 12-14-vuotiaille, sillä kirjassa on sanoja ja asioita, joita nuorempi lapsi ei välttämättä ymmärrä.

Aada, TET-harjoittelija, Forssan kirjasto

 
Splatoon (2015)

Splatoon (2015)

Splatoon on kolmannen persoonan räiskintäpeli jossa aseina ovat eriväristä mustetta ampuvat pyssyt. Tavoitteena on vallata taisteluareena oman joukkueen haltuun värjäämällä areena oman joukkueen värillä. Samanaikaisesti yritetään voittaa vastajoukkueen pelaajat erilaisissa vauhdikkaissa kisoissa. Jokainen hahmo voi myös muuttua mustekalaksi ja uida oman joukkueensa musteessa läpi seinien ja lattian.

Pelin suositusikäraja on 7 vuotta. Peliä voi pelata paikallisesti 1-2 pelaajaa kerrallaan, verkossa 1-8 pelaajaa. Peli on englanninkielinen.

Maija, Forssan kirjasto

 
 
Sivua muokattu: 12.04.2018