Logo [Lounakirjastot]
 
 
 
 
  • In English
  • Suomeksi
 

FORSSAN KIRJASTOAUTON PALVELUKATKOS

Forssan kaupungin kirjastoauto ei liikennöi ajalla 9.-20.7.2018 ja 9.-14.8.2018 kuljettajan vuosiloman vuoksi. Pahoittelemme palvelukatkosta.

Erääntyviä lainoja voi uusia verkkokirjastossa tai soittamalla pääkirjastoon, puh. (03) 4141 5405.


Kirjastoautotoiminta alkoi Forssassa 3.9.1973

Forssan kaupunginkirjastolla on käytössään kolmas kirjastoauto (Volvo B12M, korivalmistaja on Kiitokori Oy). Se aloitti liikennöinnin 17.7.2006. Ks. kuvia matkan varrelta.

Kirjastoauto liikennöi viitenä päivänä viikossa ja sillä on pysäkkejä 45 eri puolilla kaupunkia ja maaseutua. Ks. kirjastoauton aikataulu ja pysäkkikartta.

Lisäksi kirjastoauto käy kouluvuoden aikana Forssan kaikilla peruskouluilla.
Ks. koulupysäkkien aikataulu. Kirjastoauton aikatauluja saa myös kirjastoautosta ja pääkirjastosta. Koulujen kirjasarjoja saa käyttöön ottamalla yhteyttää kirjastoautoon.

Kirjastoautossa on kerralla mukana n. 4 500 kirjaa. Lisäksi autosta voi lainata äänikirjoja ja karttoja. Kirjastoautossa voi myös lukea lehtiäja lainata niiden vanhempia numeroita.

Kirjastoauton välityksellä saa lainaksi myös pääkirjaston kirjoja ja muuta lainattavaa aineistoa. Ks. Verkkokirjastosta, mitä aineistoa autolla ja pääkirjastossa on.

Lainata voi samalla lainaajakortilla sekä pääkirjastossa että kirjastoautossa. Kirjastoautossa noudatetaan samoja käyttösääntöjä kuin pääkirjastossa.

Kysy lisää auton neuvonnasta, jossa sinua palvelee kirjastoauton kuljettaja Petri Oras, puh. (03) 4141 5412.

Tervetuloa asioimaan kirjastoautossa!

 
Sivua muokattu: 15.06.2018