Logo [Lounakirjastot]
Kirjastoauto sisäänkäyntioven puolelta
 
 
 
 
  • In English
  • Suomeksi
 

Kirjastoautotoiminta alkoi Forssassa 3.9.1973

Forssan kaupunginkirjastolla on käytössään kolmas kirjastoauto (Volvo B12M, korivalmistaja on Kiitokori Oy). Se aloitti liikennöinnin 17.7.2006. Kuvia matkan varrelta.

Kirjastoauto liikennöi viitenä päivänä viikossa ja sillä on pysäkkejä 45 eri puolilla kaupunkia ja maaseutua. Tutustu tarkemmin kirjastoauton aikatauluun ja pysäkkikarttaan.

Lisäksi kirjastoauto käy kouluvuoden aikana Forssan kaikilla peruskouluilla.
Tutustu koulupysäkkien aikatauluun. Kirjastoauton aikatauluja saa myös kirjastoautosta ja pääkirjastosta. Koulujen kirjasarjoja saa käyttöön ottamalla yhteyttää kirjastoautoon.

Kirjastoautossa on kerralla mukana n. 4 500 kirjaa. Lisäksi autosta voi lainata äänikirjoja ja karttoja. Kirjastoautossa voi myös lukea lehtiä ja lainata niiden vanhempia numeroita.

Kirjastoauton välityksellä saa lainaksi myös pääkirjaston kirjoja ja muuta lainattavaa aineistoa. Katso Verkkokirjastosta, mitä aineistoa autolla ja pääkirjastossa on.

Lainata voi samalla lainaajakortilla sekä pääkirjastossa että kirjastoautossa. Kirjastoautossa noudatetaan samoja käyttösääntöjä kuin pääkirjastossa.

Kysy lisää auton neuvonnasta, jossa sinua palvelee kirjastoauton kuljettaja Petri Oras, puh. (03) 4141 5412.

Tervetuloa asioimaan kirjastoautossa!

 
Sivua muokattu: 26.03.2020