Logo [Lounakirjastot]
kassit.jpg

• In English
  • Suomeksi

Tammelan kirjastoauto ei liikennöi ma 9.9.

Kirjastoauto Ilves ei liikennöi maanantaina 9.9., mutta palaa normaalille reitllleen tiistaina 10.9.
Pahoittelemme palvelukatkosta!

Tammelan kirjastoauton aikataulu uudistuu

Tammelan kirjastoauto Ilveksen reittiaikataulu on uudistunut elokuusta 2019 alkaen:
Tammelan kirjastoauton reittiaikataulu

Louna-kirjastoilla uusi Verkkokirjasto

Olemme ottaneet käyttöön kansallisen Finna-asiakasliittymän verkkokirjastona helmikuussa 2019, sen osoite on: https://louna.finna.fi/

Vanha verkkokirjasto toimii toistaiseksi, mutta selainten kirjanmerkit kannattaa siirtää ohjaamaan uuteen verkkokirjastoon.

Kirjastokortti mukaan

1.11. 2018 alkaen lainaus vain kirjastokortilla uuden tietosuojalainsäädännön mukaisesti.
Vinkki: voit lainata myös puhelimella, kun kirjaudut kirjastokortin ja pin-koodin avulla verkkokirjastoon. Tällöin saat esiin kirjastokorttisi viivakoodin, jota voit käyttää lainauksessa.

Sivua muokattu: 09.09.2019