Logo [Lounakirjastot]

• In English
  • Suomeksi

Forssan kirjastoauton palvelukatkos

Forssan kaupungin kirjastoauto ei liikennöi ajalla 9.-20.7.2018 ja 9.-14.8.2018 kuljettajan vuosiloman vuoksi. Pahoittelemme palvelukatkosta.

Erääntyviä lainoja voi uusia verkkokirjastossa tai soittamalla pääkirjastoon, puh. (03) 4141 5405.

Yleisten kirjastojen käyttäjäkysely 9.4.-6.5.2018

Mitä mieltä olet kirjastostasi? -kysely on sulkeutunut

Yleisten kirjastojen valtakunnallisen käyttäjäkyselyn järjestävät opetus- ja kulttuuriministeriö, aluehallintovirasto ja yleiset kirjastot. Käytännön toteutuksesta vastaa Taloustutkimus Oy.

Kiitos, kun kerroit kokemuksesi kirjaston käytöstä!

TAMMELAN KIRJASTOAUTON KESÄ

Tammelan kirjastoauto Ilves on palannut liikennöimään 11.6.
Työntekijän poissaolon aikana 9.7.-5.8. sekä 9.-10.8. kirjastoauto ei liikennöi. Tämä huomioidaan eräpäivissä.

Louna-kirjastojen verkkokirjasto on otettu käyttöön

HUOM! Käytä tiedonhakuun vain Tarkennettu haku -lomaketta, joka avautuu vasemman laidan valikosta. (Perushaku-lomakkeella saatavuustiedot eivät aina näy ja varauksia ei pysty tallentamaan).
Mobiiliversiossa sekä Perus- että Tarkennettu haku toimivat.

Siirry uuteen Verkkokirjastoon tästä: https://lounakirjastot.mikromarc.fi/louna

Pyrimme ottamaan kansallisen Finna-asiakasliittymän verkkokirjastona käyttöön vuoden 2018 alkupuolella.

Varaukset ovat muuttuneet maksuttomiksi, noutamattomasta varauksesta peritään maksu

Louna-kirjastoissa aineiston varaukset ovat muuttuneet 1.1.2017 voimaan tulleen kirjastolain myötä maksuttomiksi. Ennen uuden kirjastolain voimaantuloa syntyneet maksut jäävät voimaan.

Louna-kirjastojen muut maksut säilyvät toistaiseksi ennallaan. Noutamatta jääneestä varauksesta peritään 1.6.2017 alkaen 2 €:n maksu.

Sivua muokattu: 20.06.2018